Tietoa meistä

TIETOA MEISTÄ

Joka syksy omenapuut täyttyvät maailman parhaista hedelmistä, nimittäin meidän ihanista kotimaisista omenoista. Monille omenasato voi kuitenkin tuntua työläältä, kun haluaisi ottaa satonsa talteen, mutta kymmeniä tuhansia kiloja omenoita jää puihin mädäntymään. Samaan aikaan Suomeen tuodaan omenoita toiselta puolelta maapalloa – se on mielestämme aivan hullua! Mielemme täyttyi omena-ahdistuksesta ja halu tehdä jotain tähän asiaan kasvoi. Siksi halusimme aloittaa omenavallankumouksen.

Haluamme oman mehutuotannon lisäksi tarjota meidän asiakkaille mahdollisuuden helposti ottaa satoa talteen mehustamalla omeniaan.

Idea mehustamon perustamiseksi syntyi syksyllä 2018, kun kartanon omenapuut olivat täynnä hedelmiä, mutta mehustamot kaukana ja jonot niihin pitkät. Silloin pieni omenansiemen alkoi kasvamaan ja kehittymään unelmaksi omasta mehustamosta ja mahdollisuudesta tehdä töitä sen eteen, että hedelmähävikkiä ei olisi. Talven aikana omenansiemen kasvoi, ja siirryttiin unelmasta toteutukseen. Haluamme, että pihaomenat tulevaisuudessa eivät enää ole hävikkijätettä vaan herkullista mehua!

Kotimaiset pihaomenat ovat korkeanlaatuisia ja puhtaita, kasvinsuojeluaineita käytetään vähän tai ei lainkaan ja ne saavat kypsyä pitkään valoisina kesäkuukausina.

Pihaomenat ovat puhtaita lähituotteita ja mehustus on helppo tapa ottaa ne talteen.

Herkullinen mehu on taivaallisen hyvää ja sen lisäksi siinä ei ole mitään lisä- tai säilöntäaineita. Miksi ostaa tuoremehua toiselta puolelta maapalloa, kun voi juoda ihanaa, lähituotettua tuorepuristettua omenamehua omista omenistamme

Me pyrimme työskentelemään mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja niin ekologisesti kestävällä tavalla kuin mahdollista. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset tuotteet samalla, kun olemme ystävällisiä sekä luonnolle että ympäristölle. Siksi olemmekin päättäneet olla pullottamatta muovipulloihin ja mehustamon sekä kartanon sähköt tuotetaan tuulivoimalla.

Vanhakylä gård | Kaltsilantie 253, 38220 Sastamala | Puhelin: 045 787 60855